Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam 2017

Fashionweek Juli 2017

Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam 2017

‘ONZE KAPSELS GAAN DE CATWALK OP!’

Kinghs Hair & Beauty Care uit Hilversum mag ook deze zomer met 2 stylisten Angela en Petra mee werken aan Fashionweek Mercedes-Benz Amsterdam van 13 t/m 16 juli 2017, het modeplatform van Nederland. Dit jaar is de 27ste editie. Op de Fashionweek  zie je niet alleen de fashion van morgen, maar ook de allernieuwste haarmode trends van wat er komen gaat deze herfst/winter. Angela en Petra gaan de kapsels stylen voor de shows van de mode ontwerper Tony Cohen. Goldwell is Premium Partner van dit prestigieuze event en nodigde ons uit om backstage mee te werken. We hebben geen moment getwijfeld. Wat een eer is het om ook dit jaar gevraagd te worden. Angela en Petra heel veel plezier en succes!

Tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam – die twee keer per jaar plaatsvindt – presenteren modeontwerpers uit de Benelux hun collecties. De crème de la crème van Fashion design komt hier bijeen. Waar de designers zich concentreren op hun ontwerpen, focust het Goldwell team zich op de kapsels van alle catwalk modellen. In de hectiek voorafgaand aan de shows komt het aan op vakmanschap. Vandaar dat Goldwell alleen de beste stylisten heeft gevraagd om deel te nemen aan het backstage team.

In de komende Zomer editie staat ook dit jaar jong talent centraal. Tijdens de catwalkshows worden aanstormende ontwerpers, waaronder de beste modestudenten van Nederland, afgewisseld door gevestigde namen als Tony Cohen, Barbera Langendijk couture en natuurlijk nog vele andere bekenden ontwerpers. “Een indrukwekkende playlist. Een droom van elke kapper om hieraan je naam te verbinden en te mogen mee werken aan de Fashionweek 2017.

Kijk op www.fashionweek.nl voor het complete programma.

Leave a Reply