Kinghs_Jeannette

Ik ben Jeannette de Rijk , eigenaresse van de mooie kapsalon schoonheidssalon Kingh’s Hair & Beauty Care. Ik ben in 1985 begonnen als kapster en na enkele jaren kon ik het bedrijf overnemen. Mijn passie werd mijn werk. In de loop de jaren is het bedrijf uit gegroeid tot een totaal concept. Waar een klant zich van top tot teen kan laten verwennen en verzorgen! Want wat is er al niet mooier als de klant tevreden met een glimlach naar huis gaat, en zegt tot de volgende keer!

Kinghs_Marsha

Ik ben Marsha, en werk sinds 1996 bij Kingh’s Hair & Beauty Care als tophairstyliste. Mijn opleiding heb ik in een andere salon gevolgd, maar na een paar jaar ben ik bij Kingh’s komen werken. Hier werk ik al weer vele jaren met veel plezier. Ik heb de training van Mastercolorist van Goldwell gevolgd en afgerond. Ik vind het leuk om klanten met een trendy kapsel naar huis te laten gaan. Ik volg de laatste trends en ga geregeld naar een training toe, om zo up to date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen!

Kinghs_Anja

Ik ben Anja, en werk sinds 1986 bij kingh’s Hair & Beauty Care. Toen ik een aantal jaren werkzaam was als kapster wilde ik graag de opleiding voor pedicure gaan volgen. Ik vind het leuk om op een ander vlak met mensen bezig te zijn. Ook is het een dankbaar beroep, want onze voeten zijn zo belangrijk. Ik vind het leuk om deze combinatie te hebben, het ene moment werk in de kapsalon en het andere moment behandel ik de voeten. Het geeft mij een goed gevoel als klanten tevreden naar huis toe gaan!

Kinghs_Angela

Hallo, ik ben Angela kom uit Hilversum en werk sinds 2009 bij Kingh’s Hair & Beauty Care, als allround hairstyliste. Ik heb hiervoor in een aantal kapsalons gewerkt. Maar na een aantal jaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik werk met veel plezier in de kapsalon, luister graag naar de wensen van de klant  zodat we dan samen kunnen bekijken en bespreken wat het beste bij u past. Niet alleen in de kapsalon, maar dat u ook thuis veel plezier van u haren heeft!

Kinghs_Denise

Ik ben Denise, en werk sinds 2008 bij Kingh’s Hair & Beauty Care als schoonheidsspecialiste, pedicure en nagelstyliste. Het leuke aan mijn vak vind ik de diversiteit en de vele ontwikkelingen. Nooit is een dag hetzelfde. Het bijzondere aan Kingh’s is het nauwe contact met de klant. De een komt voor een volledige behandeling en met de andere klant werk je samen aan huidverbetering. Mijn passie is dan ook de klanten met een fijn gevoel en een passend advies de salon uit te laten gaan!