Kingh’s Hair & Beauty Care

Kapsalon Kingh’s Hair & Beauty Care in Hilversum is een salon met een visie en onze belangrijkste kernwaarden zijn: Kwaliteit, Passie, Plezier, Aandacht, Ontspanning, en Weldaad. Wij geven u een totaalbeleving mee: de weldaad van Kingh’s Hair & Beauty Care! De kapsalon bestaat al meer dan 30 jaar, waar een enthousiast  team van top stylisten ervoor zorgen dat u in een ontspannen sfeer geknipt, gekleurd, omgevormd en gestyld wordt. Onze passie is dat u als klant tevreden naar huis gaat. Naast de kappersbehandelingen besteden wij ook veel aandacht aan: BeautyVisagie, Manicure verzorging en Pedicure verzorging.

Kinghs Hair & Beauty Care Hilversum

Verzorging en glanzend haarKinghs_KerasilkControl_Goldwell

In de kapsalon werken we met het professionele merk Goldwell. Goldwell biedt een ruime keus in haarkleuringen, blonderen, ammonia vrije kleuringen, haarverzorging en stylingsproducten. Voor elk haartype en haar conditie heeft Goldwell het passende product. Met de juiste verzorging en stylingsproducten komt uw kapsel mooi naar voren en laten uw stralen!

Beleef Nectaya de ammonia-vrije haarkleuring

Goldwell, is een expert op het gebied van professional haarkleuringen. Na 6 jaar intensief onderzoek door wetenschapers, presenteert Goldwell met trots Nectaya. Nectaya is de eerste ammonia-vrije haarkleuring. Met deze intensieve voedende haarkleuring behoud u haar zijn glans, geeft een betrouwbare grijsdekking tot 100%, en heeft een aangename geur. U als klant geeft toch ook de voorkeur aan een milde haarkleuring, waarbij uw haar duidelijker gezonder zal gaan aanvoelen.

 Bruid Kapsel-Make-up

Op uw onvergetelijke dag wilt u er natuurlijk stralend uitzien!

Wij laten u stralen! Na een try-out van uw feestelijke kapsel en make-up, kun u op uw trouwdag geheel ontspannen en doen wij het werk, in alle rust, weg van de hectiek thuis, ontpopt u zich tot een mooie stralende bruid.

Want u wilt er toch niet achter komen bij het bekijken van de foto’s, dat u ‘smokey eye’ toch meer weghad van een blauw oog! Neem daarom ruim de tijd om erachter te komen wat u mooi vindt, welke uitstraling u het mooiste vindt en het beste bij u past! Daarom bieden wij in onze salon voor u de gehele verzorging aan. Zoals uw haar, make-up en nagelstyling. Wij adviseren u om 3 à 4 weken voor de datum langs te komen voor een proefkapsel en/of proef-make-up. Wij bespreken met u de mogelijkheden, luisteren naar u wensen en kijken natuurlijk naar uw gezichtsvorm en de kwaliteit van uw haar. Om zo op u onvergetelijke dag te stralen!

Trainingen Team

Het team van Kinghs volgt regelmatig trainingen op het gebied van haarstylen, kapsel, en make-up. U als klant stelt immers hogere eisen. Het is daarom van belang dat wij op het gebied van de nieuwste haarmode lijnen, trends en haar kleurtechnieken op de hoogte blijven. Het team van Kinghs bezoek ook regelmatig shows, seminars en beurzen.