Kapsalon Kingh’s Hair & Beauty Care in Hilversum is niet zomaar een kapsalon, maar een plaats waar haar en beleving samen komen. De kapsalon bestaat al meer dan 30 jaar, gezelligheid, service en professionaliteit staat voor ons centraal. Een team van top stylisten zorgt ervoor dat u in een ontspannen sfeer geknipt, gekleurd, omgevormd en gestyld wordt. Onze passie is dat u als klant tevreden naar huis gaat. Naast de kappersbehandelingen besteden wij ook veel aandacht aan: Beauty, make-up, nagel en voetverzorging.

Beleef Nectaya de ammonia-vrije haarkleuring!

Goldwell, is een expert op het gebied van professional haarkleuringen. Na 6 jaar intensief onderzoek door wetenschapers, presenteert Goldwell met trots Nectaya. Nectaya is de eerste ammonia-vrije haarkleuring. Met deze intensieve voedende haarkleuring behoud u haar zijn glans, geeft een betrouwbare grijsdekking tot 100%, en heeft een aangename geur. U als klant geeft toch ook de voorkeur aan een milde haarkleuring, waarbij uw haar duidelijker gezonder zal gaan aanvoelen.

Verzorging en glanzend haar!

In de kapsalon werken we met het professionele merk Goldwell. Goldwell biedt een ruime keus in haarkleuringen, blonderen, ammonia vrije kleuringen, haarverzorging en stylingsproducten. Voor elk haartype en haar conditie heeft Goldwell het passende product. Met de juiste verzorging en stylingsproducten komt uw kapsel mooi naar voren en laten uw stralen!

Kinghs Hair & Beauty Care Hilversum

Bruid Kapsel-Make-up

Op uw onvergetelijke dag wilt u er natuurlijk stralend uitzien!

Uw bruidsmake-up bepaalt een groot deel van u uitstraling. U wilt er niet achter komen bij het bekijken van de foto’s, dat u ‘smokey eye’ toch meer weghad van een blauw oog! Neem daarom ruim de tijd om erachter te komen wat u mooi vindt, welke uitstraling u het mooiste vindt en het beste bij u past! Daarom bieden wij in onze salon voor u de gehele verzorging aan. Zoals uw haar, make-up en nagelstyling. Wij adviseren u om 3 à 4 weken voor de datum langs te komen voor een proefkapsel en/of proef-make-up. Wij bespreken met u de mogelijkheden, luisteren naar u wensen en kijken natuurlijk naar uw gezichtsvorm en de kwaliteit van uw haar. Om zo op u onvergetelijke dag te stralen!

Trainingen

Het team van Kinghs volgt regelmatig trainingen op het gebied van haarstylen, kapsel, en make-up. U als klant stelt immers hogere eisen. Het is daarom van belang dat wij op het gebied van de nieuwste haarmode lijnen, trends en haar kleurtechnieken op de hoogte blijven. Het team van Kinghs bezoek ook regelmatig shows, seminars en beurzen.