Hoe verzorgd u uw huid in de winter?

By 12 januari 2017maart 1st, 2017Geen categorie, Schoonheidssalon

Hoe verzorgd u uw huid in de winter?

De winter staat voor de deur, onze huid veranderd. De combinatie van kou, wind en temperatuursverschillen tussen binnen en buiten kan de huid doen veranderen. Door de verandering kan de huid droger, schilferiger, gebarsten of geïrriteerd aan gaan voelen. kinghs hair & beauty careVoorkom deze winterse irritaties met de juiste dag en nacht verzorging van Babor voor het gezicht en lichaam. Daarmee voorkomt u een droge, strakke en schrale huid!

Gezichts verzorging

In de winter gebruiken we vaker rijkere crèmes dan in de zomer. De huid heeft in de winter toch net wat extra’s nodig. Daarom kiezen we juist voor rijkere crèmes, ampullen en serums die de huid beter kunnen beschermen tegen de kou en de droge lucht in huis. Door uw huid dagelijks met een goede hydraterende crème te verzorgen voorkomt u een schrale, droge huid. Om de huid extra te verzorgen kunt u kiezen om een serum of ampullen onder u crème aan te brengen.

 

kinghs hair & Beauty care

 

Extra bescherming tegen kou en uitdroging

Babor lipid plus oil is een puur verzorgende gezichtsolie die de huid op intensieve wijze met waardevolle lipiden verzorgd en beschermt.             Babor lipid plus olie kunt u op verschillende manieren gebruiken:

  • Als extra verzorging, na de reiniging onder u crème
  • Als bescherming tegen de wind en kou over u crème heen
  • Babor lipid plus olie is zeer geschikt voor op wintersport, want de olie   bevriest niet!kinghs hair & beauty care

Droge Lippen

Help, mijn lippen zijn droog en voelen onaangenaam aan. Gebarsten lippen zijn een typisch winterfenomeen. Loszittende velletjes, lelijke kloven en schrale lippen komen vaak voor bij droge lippen. Een goede lippen balsem beschermt en voed de lippen tegen de kou. Zorg dat u uw lippen balsem altijd bij u draagt, zodat u op elk moment van de dag uw lippen kunt verzorgen.

 

Kings hair & Beauty Care

Droge schrale handen

Ook uw handen verdienen gedurende het winterseizoen de nodige aandacht. Probeer daarom uw handen een paar keer per dag te verzorgen met een rijke voedende handcrème. De handcrème van Babor is zeer rijkelijk, hydraterend en verzorgend. U kunt voor het slapen gaan uw handen eerst scrubben en daarna rijkelijk uw handen in smeren. Voor zeer schrale, droge handen kunt u ook kiezen voor een paraffine bad voor de handen.

kinghs paraffine handpakking

Peeling en Masker

Het is belangrijk om tijdens de winter uw huid regelmatig te scrubben of peelen. Dit helpt om dode huidcellen te verwijderen waardoor de huid weer een mooie glans krijgt. Want tijdens de winter bedekken we onze huid door te dikke kleding en is de kans op een droge schrale huid aanwezig. Na het scrubben is het belangrijk om een goede hydraterende crème of masker te gebruiken. Het nieuwe overnight masker van de Reversive lijn kunt u 1 a 2 keer per week als een nachtcrème gebruiken. Uw huid ziet er de volgende morgen stralend uit.kinghs hair & beauty care

UV Filter bescherming

Vergeet u in de winter niet om iedere dag een UV-filter te gebruiken. Uw huid dient het gehele jaar door goed beschermd te worden tegen de schadelijke invloeden van de zon. Hiermee voorkomt u ook vroegtijdige huid veroudering.         Gaat u op de wintersport dan is een hoge factor SPF 50 voor het gezicht een vereiste., want alleen s’morgens aanbrengen biedt niet de juiste bescherming voor de gehele dag. Neem de tube mee in u rugtas en breng de spf factor 50 vaker op de dag aan.kinghs hair & beauty care

Met vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Winkelcentrum Heigalerij. Gooi en omstreken.

Leave a Reply

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!