Haartrend Herfst/Winter 2016-2017

Haartrend Herfst/Winter

Bent u na deze mooie lange nazomer, ook benieuwd geworden wat de haar trend van deze herfst/winter gaat worden? Wij hebben een aantal kapsels en ideeën voor u in deze blog gezet. Deze herfst/winter zien we een mix van verschillende kapsels. Zowel strak als klassiek of juist nonchalant er is veel mogelijk. Dus pak u krultang, wafeltang maar uit de kast. Deze haartrend is er voor iedereen!

Ballarina Knotkinghs hair&Beauty Care

Heeft u altijd al een ballerina willen zijn! Dan is het deze herfst/winter tijd om te kunnen shinnen?
De klassieke ballerina knot is trendy.

U kunt de ballerina knot strak dragen, maar ook losjes op het hoofd. De strakke ballerina knot geeft meer een klassieke look, terwijl de losse knot voor een sexy effect zorgt! Of het haar in een midden scheiding en twee knotten laag in de nek te dragen is ook trendy.

 

kinghs hair & beauty care

Vlechten en lage paardenstaart.

Wat we ook weer terug gaan zien deze herfst/winter zijn de vlechten. Een vlecht kunt u op verschillende manieren dragen los of strak. Deze winter zien we meer de losse vlecht, geïnspireerd door de mooie Franse vlecht met strikjes er doorheen. Wat we ook weer terug zien is de lage paardenstaart. Nonchalant niet te strak, maar wel goed laag.

Korte of lange pony

Een halflang kapsel met lange pony is deze herfst/winter niet weg te denken. Overdag draagt u het casuel, maar voor de avond style uw het haar glad. U kunt het zelfs losjes opsteken. De pony wordt net over de wenkbrauwen geknipt, zodat u het af en toe ookmet een speldje opzij gedragen kan worden. Dit is een ideaal kapsel voor de moderne vrouw met een knipoog naar speels!

kinghs hair & beauty care

Boblijn

Al vele jaren zijn er verschillende variaties ontstaan uit de klassieke bob. En opnieuw blijft deze bob in de spotlights staan voor deze herfst/winter 2017.  Je komt de boblijn in alle vormen en lengtes tegen. kinghs Hair & beauty CareEen stoere bob is de versie waarvan de lokken aan de zijkant wat korter zijn geknipt. Zeer vrouwelijk en het geeft je meteen een open uitstraling.

 

Kleurtrend

Welke kleurtrend wordt deze herfst/winter het meest gedragen. Wat het allerbelangrijkste is is dat de kleur het beste bij uw huid en ogen past. Goud is de trendy kleur of dit nu goudbruin of goudblond is alle kleurhoogtes is mogelijk. Ook Red velvet is trend. Dit is een roodbruine kleur die niet te fel gedragen wordt. Beide trends hebben een warme uitstraling, wat mooi bij het najaar past.kinghs hair & beauty Care

Leave a Reply