HaarTrend Herfst/Winter 2017/2018

Haartrend Herfst/Winter

De haartrends voor deze herfst/winter 2017/2018 komen voort uit de trends die we de afgelopen seizoenen hebben gezien. Denk aan bob kapsels, lange paardenstaart en lang natuurlijk haar. Door te kijken naar de kapsels van de modellen die we tijdens de Fashionweek hebben gezien eens onder de loep nemen. Hoe laten we ons haar deze herfst/winter knippen?

Pixie Kapsel

We kunnen toch wel zeggen dat de afgelopen jaren  vooral lang haar de trend was.  Maar daar is een nieuw kapsel aan toegevoegd het korte pittige Pixie kapsel. Kort maar toch met een vrouwelijk randje. Toch waren er meer korte, bijna jongensachtige kapsels te zien op de runways en dat is meestal een voorloper. 

Asymmetrisch Kapsel

Asymmetrische kapsels zijn ook erg populair. Dat kan een asymmetrische bob zijn of een variatie op het korte pixie kapsel dat plaatselijk wat langer is. Als de achterkant en/of zijkant opgeschoren is dit een kapsel dat er aan alle kanten anders uitziet. En vaak kan je door de scheiding op een andere plek te leggen en je haar over het kortgeschoren deel te kammen, een heel andere look creëeren.

 

BobLijn

Een veel terugkeert kapsel is de boblijn. Deze is tegenwoordig vrij recht en u raad het al heel natuurlijk. U kunt de boblijn steil dragen of met een zachte krul, ook goed te combineren met een pony. En eigenlijk mag dit kapsel er best wel een beetje ‘uitgegroeid’ uitzien, als of u eigenlijk naar de kapper zou moeten maar toch ook weer net niet. Een veelzijdig kapsel die u op verschillende manieren kunt dragen.

Natuurlijk Stylen

Een natuurlijke wave voor lang en halflang haar is nog steeds in de mode. Het haar moet er heel zacht uitzien zodat op elk moment van de dag de vingers er doorheen kunnen glijden. Het mag allemaal nog wel wat losser dan de afgelopen seizoenen. Verder komt de wetlook  haar weer terug, ook voor lange lokken. Haar producten mogen weer gezien worden!

Voor welk kapsel gaat u!

Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Leave a Reply