Fashionweek MercedesBenz Amsterdam 2017

Angela en Kimberley van Kinghs Hair & Beauty Care hebben afgelopen week mee mochten werken backstage aan de modellen van Tess van Zalinge. Wat was een leerzame maar vooral ook gezellige dag! Goldwell bedankt. 

 

Kinghs Hair & Beauty Care uit Hilversum mag ook deze winter met 2 haar stylisten Angela en Kimberly mee werken aan Fashionweek Mercedes-Benz Amsterdam  van 26 tot en met 29 januari 2017. Het modeplatform van Nederland. Dit jaar is de 26ste editie. Daar zie je niet alleen de fashion van morgen, maar ook de allernieuwste haarmode trends. Angela en Kimberly gaan de kapsels stylen voor de shows van de mode ontwerpers. Goldwell is Premium Partner van dit prestigieuze fashionweek event en nodigde ons uit om backstage mee te werken. Wat een eer is het ook dit jaar weer om gevraagd te worden. Angela en Kimberly heel veel plezier en succes!

Tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam – die twee keer per jaar plaatsvindt – presenteren modeontwerpers uit de Benelux hun collecties. De crème de la crème van fashion design komt hier bijeen. Waar de designers zich concentreren op hun ontwerpen, focust het Goldwell team zich op de kapsels van alle catwalk modellen. In de hectiek voorafgaand aan de shows komt het aan op vakmanschap. Vandaar dat Goldwell alleen de beste stylisten heeft gevraagd om deel te nemen aan het backstage team.

“We hebben geen moment getwijfeld, wat een eer!”
In de komende winter editie staat ook dit jaar jong talent centraal. Tijdens de catwalkshows worden aanstormende ontwerpers, waaronder de beste modestudenten van Nederland, afgewisseld door gevestigde namen als Spijkers en Spijkers , Martan en Edwin Outshoorn couture en natuurlijk nog vele andere bekenden ontwerpers. “Een indrukwekkende playlist. Een droom van elke kapper om hieraan je naam te verbinden en te mogen mee werken aan de Fashionweek 2017.

Kijk op www.fashionweek.nl voor het complete programma.