BruidsKapsels en BruidsMake-up

Op uw onvergetelijke dag wilt u er natuurlijk stralend uitzien en wilt u zich geen zorgen maken over uw bruidskapsel en bruidsmake-up.

Wij laten u stralen! Na een try-out van uw feestelijke kapsel en make-up kunt u op uw trouwdag geheel ontspannen want wij doen het werk, in alle rust, weg van de hectiek van thuis, ontpopt u zich tot een mooie stralende bruid.

U wilt er toch niet achter komen bij het bekijken van de foto’s, dat u ‘smokey eye’ toch meer weghad van een blauw oog! Neem daarom ruim de tijd om erachter te komen wat u mooi vindt, welke uitstraling u het mooiste vindt en het beste bij u past! Wij bieden in onze kapsalon-schoonheidssalon voor u de gehele verzorging aan. Zoals uw haar, make-up en nagelstyling. Wij adviseren u om 3 à 4 weken voor de datum langs te komen voor een proefkapsel en/of proef-make-up. Wij bespreken met u de mogelijkheden, luisteren naar u wensen en kijken natuurlijk naar uw gezichtsvorm en de kwaliteit van uw haar.

Wij vinden het niet alleen van belang dat uw bruidskapsel er mooi uit ziet maar ook dat het goed en stevig zit , zodat u er de gehele dag en/of avond plezier van zult hebben!

We adviseren u om tenminste 2,5 maand van te voren u afspraak voor de trouwdag vast te leggen!

Stralen op u onvergetelijke dag!