BruidsKapsel en BruidsMake-up

U kent het vast wel. U doet extra u best op uw kapsel, uw haar zit perfect. U bent er superblij mee!
Maar zodra u naar buiten stapt, gaat er een windvlaag met door uw haar. En kunt u weer opnieuw beginnen. Dit wilt u natuurlijk niet hebben op uw trouwdag. Want op uw onvergetelijke dag wilt u er natuurlijk stralend uitzien. En wilt u zich geen zorgen maken over uw bruidskapsel en bruidsmake-up.

Wij laten u stralen! Na een try-out van uw feestelijke kapsel en make-up kunt u op uw trouwdag geheel ontspannen. Wij doen het werk, in alle rust, weg van de hectiek van thuis, ontpopt u zich tot een mooie stralende bruid.

U wilt er toch niet achter komen bij het bekijken van de foto’s, dat u ‘smokey eye’ toch meer weghad van een blauw oog! Neem daarom ruim de tijd om erachter te komen wat u mooi vindt, welke uitstraling u het mooiste vindt en het beste bij u past! Wij bieden in onze kapsalon-schoonheidssalon voor u de gehele verzorging aan. Zoals uw haar, make-up en nagelstyling. 

Bruidskapsel en Bruidsmake-upHoe werken wij?

Wij hebben eerst een intake gesprek met u waarbij we samen kijken naar de mogelijkheden, luisteren naar u wensen en kijken naar uw gezichtsvorm en de kwaliteit van uw haar. Daarna maken we een afspraak voor een proefkapsel en/of proef-make-up.  Wij vinden het niet alleen van belang dat uw bruidskapsel er mooi uit ziet maar ook dat het goed en stevig zit , zodat u er de gehele dag en/of avond plezier van zult hebben!

Afspraak Trouwdag

Het is bij ons de mogelijkheid om naar de salon te komen, of als u het wenst komen we ook bij u thuis of op locatie. Thuis of op locatie moet wel vroegtijdig besproken worden.

We adviseren u om tenminste 2,5 maand van te voren u afspraak voor de trouwdag vast te leggen!

Stralen op u onvergetelijke dag!