Babor Derma Visualizer

Leer uw huid kennen!

Alleen wie zijn huid tot in detail kent, kan deze optimaal verzorgen en beschermen. Leer uw huid nu nog beter kennen met een professionele hightech huidanalyse apparaat van Babor bij Kingh’s Hair & Beauty Care in Hilversum.

Wat weet u eigenlijk over uw huid, haar toestand en behoeften? De huid is ons grootste levend orgaan dat reageert op voeding, stress, hormonen, zonnestraling, jaargetijde, wind en medicijnen. De huid beschermt ons tegen schadelijke milieu invloeden, maar ook onze natuurlijke beschermingsmantel kan weleens uit balans raken. Daarom is het belangrijk te weten hoe u de huid kunt helpen, want alleen wie zijn huid tot in detail kent, kan haar optimaal verzorgen en beschermen.

De Derma Visualizer is een moderne camera die u laat zien hoe uw huid er in de diepte uitziet, en hoe we de huid nog beter kunnen verzorgen en behandelen.

Wat kunnen we meten met de Derma Visualizer,

  • Vetgehalte van de huid
  • Afschilfering van de bovenste huidlaag
  • Pigmentvlekken
  • Poriën
  • Rimpels

Wist u dat 90% van de externe milieu invloeden invloed hebben op de huidtoestand en kunnen de conditie van uw huid doen veranderen. En dat 10% van binnenuit komt. Met de Derma Visualizer kunnen wij zeer gecontroleerd huidverbetering toepassen en indien nodig u verzorging aanpassen voor een beter resultaat!

kinghs hair & beauty care

Wij gaan ervan uit dat u bij Kinghs Hair & Beauty Care in Hilversum met een doel komt. En om dit doel te realiseren adviseren wij u tevens hoe u uw huid het beste thuis kunt verzorgen om het optimale en gewenste resultaat te behalen en te behouden.

U kunt tijdens een schoonheidsbehandeling uw huid laten checken.

Ook kunt een u 1/2 uur huidanalyse behandeling los inboeken.kinghs hair & beauty care

We kijken uit naar uw bezoek en geven u graag advies!

Vriendelijke groet,

Kingh’s Hair & Beauty Care Hilversum

Winkelcentrum Heigalerij.

Leave a Reply

Nieuwsbriefinschrijving

shutterstock_321522203

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!